- Harjoitusyrityksen toiminta on päättynyt! -
Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tunnustuspalkinto

Hei!

Nyt seuraa se uutinen, josta edellisessä postauksessa hieman vihjattiin. :)

Eli: Bongasimme aikaisemmin keväällä Pirkka -lehdestä ilmoituksen, jossa kerrottiin Keskon jakavan 30 000 euroa kestävän kehityksen edelläkävijöille. Tämä tuntui heti meidän jutulta, joten pistimme muuten vain menemään osavuosikatsauksemme hakemuksena Keskolle.

Mutta toukokuun alussa saimme yllätykseksemme kuulla, että meidän Pieni vihreä paja NY sai Keskolta tunnustuspalkinnon; emme olleet uskoa korviamme, kun tunnustuksen suuruudeksi kerrottiin huikeat 3000 euroa!

Mietimme rahojen käyttötarkoitusta ja tuntuu luontevalta, että käytämme niitä yrityksemme jatkamiseen ja kehittämiseen. :)

Viime maanantaina 16.5. olimme koko yrityksen voimin hakemassa tunnustuksemme Keskon päätoimitalolta Helsingin Katajanokalla. Tässä hieman kuvia tilaisuudesta, kuvat on ottanut Marian veli, kiitokset hänelle! Myös Keskon sivuilta löytyy juttu palkintojenjakotilaisuudesta.

Jännittynyttä odottelua..

Itse palkinnon haku. Jännitys taisi viedä hymyn kaikkien kasvoilta. :D

Yhteispotretti kaikista palkituista, vasemmalta oikealle: Yritetään yhdessä ry, Netcycler Oy, Dodo ry ja me. :) Palkinnot jakoivat hallituksen puheenjohtaja Heikki Takamäki ja pääjohtaja Matti Halmesmäki.


Iloiset ja helpottuneet tiimin jäsenet Keskon päätoimitalon edustalla. :)

Kiitos Kesko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti