- Harjoitusyrityksen toiminta on päättynyt! -
Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

torstai 27. lokakuuta 2011

Uudet tuulet

Terveiset pajalta!

Nyt alkaa tuntua siltä, että yritys on jälleen pystyssä! Olemme jo parina iltana työstäneet tuotteitamme, lähinnä lyhtyjä, Ulvilan kaupungin varaston verstaalla. Olemme myös saaneet tehtyä oivan kasan sytykeruusujamme. Vinyylikulhoja meille jäikin kivasti viime lukukaudelta. Lisäksi olemme hieman pohtineet joitain uusia tuotteita! Niistä ei kuitenkaan vielä tiedä, joten myöhemmin voit kuulla lisää..

Kaupungin paja on meille todella mahtava ja hieno löytö, siitä täysi kunnia rehtorillemme Ari Harjulle! Ilman kyseistä pajaa emme välttämättä olisi perustaneet yritystämme tänä vuonna lainkaan uudelleen. Pajasta täydellisen tekee sen sijainti (niin lähellä, mutta kuitenkin rauhassa), lämpöisyys (ei enää palella lumihangessa!) ja suuret tilat, sekä laajat työkaluvalikoimat (joita saamme käyttää! :D). Lisäksi paja on valoisa ja siellä löytyy maalaamiselle oma huoneensa, joka on mukava lisä!




Yrityksemme uudistuu uuden työtilan lisäksi muutenkin! Maria on uudistamassa hieman visuaalista ilmettämme, niin logoa, kuin esitteitäkin. Olemme myös ottaneet uuden nimen käyttöömme: Pieni Vihreä Paja YE  on edelleen suomessa käytettävä nimi, mutta kansainvälisen toiminnan mukana olemme antaneet yrityksellemme englanninkielisen  nimen The Green Workshop YE. Käytämme nimeä suomenkielisen rinnalla ja se onkin näkynyt jo jonkin aikaa facebook -profiilimme nimessä.



Muita muutoksia ovat esimerkiksi spraymaaleista luopuminen ja totta kai NY -liitteen muuttuminen YE:hen. YE tulee sanoista  Young Achievement ja organisaation lyhenne EWB Enterprise Without Borders. (asiasta voi lukea täältä ja täältä lisää) Spraymaaleista luopumista pidämme suuren askeleena entistä ekologisempaa toimintaamme. Nykyisin maalaamme lyhdyt ruiskulla, jolloin jätettä syntyy vähemmän ja otsonikerrokselle haitallisia yhdisteitä ei tule ponnekaasuista. Lisäksi olemme saaneet maalit lahjoituksena, jotka muuten olisivat menneet ongelmajätteisiin. Ainoa miinus tässä asiassa on lakkabensiini, jolla joudumme pesemään ruiskun.



Näin yrityksemme on lähtenyt uudelleen pyörimään,
lisää kuulumisia saatte varmasti melko pian!

Tapaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti